De Trek Barefoot in Amsterdam

 

De Trek Barefoot en De Trek Outdoor verkopen sinds 2006 als eerste Fivefingers in Nederland. Sindsdien zijn wij de plek voor Vibram FiveFingers en barefoot schoenen van bekende merken zoals Merrell, Vivobarefoot, Leguano and Joe Nimble.

Past of bekijkt u de schoenen of sokken eerst liever zelf?
Op het Haarlemmerplein nr 25 in Amsterdam vindt u weer een breed assortiment aan teenschoenen en teensokken voor dames, heren en kinderen.
Alle bekende merken als Vibram Fivefingers, Injinji, Merrell, Feelmax en Leguano zijn onderdeel van ons aanbod.

Laat je adviseren door onze verkoop experts. De winkel is van maandagmiddag tot en met zaterdag geopend.
Adres:
Haarlemmerplein 25
1013 HP Amsterdam

Heeft u vragen dan kunt u ons bellen of mailen.
020 751 26 13
info@trekbarefoot.nl
www.trekbarefoot.nl

 

De Trek Outdoor in Hoorn

Wilt u liever naar Hoorn komen?
Ook in onze outdoor winkel in Hoorn kunt u terecht voor barefoot shoes.
Adres:
Nieuwsteeg 55
1621 EC Hoorn
0229 272 660
info@trekoutdoor.nl
www.trekoutdoor.nl

Vibram Fivefingers teenschoenen

Koop uw teenschoenen snel en voordelig bij 5fingers.nl. Wij zijn gespecialiseerd in barefoot schoenen en lopen, en voorzien u graag van een gepaste schoen. Waarom teenschoenen kopen bij 5fingers.nl?
  • Grootste assortiment Vibram Fivefingers voor heren en dames
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Deskundig advies
  • Ook looptraining mogelijk
  • Uitstekende service

5fingers.nl is gespecialiseerd in barefoot schoenen

In onze webshop vindt uw alle modellen Vibram Fivefingers en in onze winkel  alle bekende merken barefoot schoenen, waaronder Vibram FiveFingers, Vivobarefoot, Groundies, Joe-Nimble, Leguano, Merrell, Zaqq, BeLenka en Furoshiki en de barefoot veiligheidsschoenen van Birkenstock. van kindermaat 20 tot herenmaat 50. Daarnaast bieden we een groot assortiment teensokken van de merken Injinji en ToeToe voor extra comfort in de schoenen. Vibram FiveFingers heeft verschillende typen schoenen voor verschillende doeleinden. Wil je hardlopen, dan is een V-Run heel geschikt. Is het terrein wat ruwer, denk dan aan de V-Trail. Wij adviseren je graag.

De voordelen van barefoot

Teenschoenen zijn niet alleen goed voor de voeten, uw hele lichaam heeft profijt van barefoot schoenen door de natuurlijke manier van lopen. Door de dunne zool van de barefoot schoen loopt u bewuster en wordt uw lichaam verplicht op een natuurlijke manier te lopen. Wilt u nog efficiënter en effectiever leren (hard-)lopen? Volg dan één van onze trainingen (info@5fingers.nl of 020-7512613). Lopen op barefoot schoenen kan u de volgende voordelen opleveren: Een stabielere houding, sterkere voeten, een betere doorbloeding, minder belasting van gewrichten en minder blessures. Ervaar het gevoel van een natuurlijke manier van lopen!