De Trek Outdoor, De Trek Barefoot en 5Fingers.nl

De Trek Outdoor is in 1995 ontstaan in Hoorn als outdoor winkel. Na de aanloop bleek de winkel te klein en werd er verhuist naar het huidige pand aan de Nieuwsteeg 55 in Hoorn. Jeroen van der Meij de eigenaar van de winkel raakte steeds meer in de ban van schoenen als basis voor het lopen en staan in het dagelijks leven. Toen in 2006 de Vibram Fivefingers op de markt kwam was Jeroen direct enthousiast. Een schoen die blootvoets lopen het dichtst benaderde. Positief was voor je houding en je bewuster maakt van het lopen en staan.
In de afgelopen 15 jaar heeft ons team dan ook veel ervaring opgedaan met dit unieke product, de voor –en nadelen ervan ontdekt en geleerd hoe de schoen het best gebruikt kan worden.
Sinds dat de Vibram FiveFingers schoenen op de markt zijn, hebben wij altijd de grootste en meest complete collectie van Nederland en Belgie gehad. Continue is ons team bezig om onze collectie uit te breiden als er nieuwe, interessante kleuren en/of modellen worden gefabriceerd. Onze FveFingers collectie bevat de belangrijkste FiveFingers modellen voor wandelen, hardlopen, klimmen, zwemmen, fitness en dagelijks gebruik.

Na 2006 bleek dat De Trek Outdoor feitelijke de enige winkel was waar je in Nederland en Belgie Vibram FiveFingers kon kopen. Omdat klanten vanuit heel Nederland naar Hoorn kwam en er vraag was naar een online shop werd 5Fingers.nl opgericht in 2009. In de eerste jaren alleen Vibram Fivefingers en teensokken van Toe Toe en Injinji, later  ook de barefootschoenen van Merrell, VivoBarefoot Joe Nimble, Leguano, Feelmax etc

Omdat Jeroen gelooft in het Barefoot schoenen concept besloot Jeroen in de crisis van 2013 een winkel in Amsterdam te openen, onder de naam De Trek Barefoot. Hier zijn dan ook louter barefoot schoenen, sandalen en teensokken te koop. Eerst op de Rozengracht maar  sinds 2019 Is de Trek Barefoot te vinden aan het Haarlemmerplein te Amsterdam.

Dus voor
De Trek Outdoor in Hoorn kunt u FiveFingers, barefoot schoenen maar ook traditionele schoenen van Lowa Hanwag Meindl etc vinden en natuurlijk broeken jassen slaapzakken, verrekijkers, zakmessen, etc.

De Trek Barefoot in Amsterdam, alle Vibram Fivefingers, teensokken van ToeToe en Injinji en barefoot schoenen van Merrell, Meindl, Feelmax, VivoBarefoot, Joe Nimble, XeroShoes  en wat er aan goede en mooie barefoot schoenen beschikbaar komt.

5Fingers.nl is onze webshop voor met name de Vibram FiveFingers en andere barefoot schoenen, die ook in de winkel in Amsterdam te koop zijn.