Welkom op 5fingers.nl, de webshop van de Trek Barefoot

Bij elke aankoop van schoenen (boven de 100 euro) krijgt u een gratis paar teensokken!
Injinji teensokken: 5e paar gratis!

Er staat een groot assortiment Barefoot schoenen en Sandalen voor u klaar.
Selecteer uw maat bij dames of heren of kies eerst één van onze Merken
Veel plezier met het uitkiezen van een mooi paar schoenen en bijpassende Injinji teensokken!
Team, De Trek Barefoot
zoek
Vibram Fivefingers
Vibram Fivefingers dames

Vibram Fivefingers teenschoenen

Koop uw teenschoenen snel en voordelig bij 5fingers.nl. Wij zijn gespecialiseerd in barefoot schoenen en lopen, en voorzien u graag van een gepaste schoen. Waarom teenschoenen kopen bij 5fingers.nl?
  • Grootste assortiment Vibram Fivefingers voor heren en dames
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Deskundig advies
  • Ook looptraining mogelijk
  • Uitstekende service

5fingers.nl is gespecialiseerd in barefoot schoenen

In onze webshop vindt uw alle modellen Vibram Fivefingers en in onze winkel  alle bekende merken barefoot schoenen, waaronder Vibram FiveFingers, Vivobarefoot, Groundies, Joe_Nimble, Leguano, Merrell, Zaqq, BeLenka en Furoshiki en de barefoot veiligheidsschoenen van Birkenstock. van kindermaat 20 tot herenmaat 50. Daarnaast bieden we een groot assortiment teensokken van de merken Injinji en ToeToe voor extra comfort in de schoenen. Vibram FiveFingers heeft verschillende typen schoenen voor verschillende doeleinden. Wil je hardlopen, dan is een V-Run heel geschikt. Is het terrein wat ruwer, denk dan aan de V-Trail. Wij adviseren je graag.

De voordelen van barefoot

Teenschoenen zijn niet alleen goed voor de voeten, uw hele lichaam heeft profijt van barefoot schoenen door de natuurlijke manier van lopen. Door de dunne zool van de barefoot schoen loopt u bewuster en wordt uw lichaam verplicht op een natuurlijke manier te lopen. Wilt u nog efficiënter en effectiever leren (hard-)lopen? Volg dan één van onze trainingen (info@5fingers.nl of 020-7512613). Lopen op barefoot schoenen kan u de volgende voordelen opleveren: Een stabielere houding, sterkere voeten, een betere doorbloeding, minder belasting van gewrichten en minder blessures. Ervaar het gevoel van een natuurlijke manier van lopen!