Team 5fingers.nl

 

Sinds de introductie van de fivefingers schoenen in Nederland, in 2006, is het team van 5fingers.nl bezig met deze barefoot schoenen. In de afgelopen 6 jaar heeft ons team dan ook veel ervaring opgedaan met dit unieke produkt, de voor –en nadelen ervan ontdekt en geleerd hoe de schoen het best gebruikt kan worden.

Sinds dat de fivefingers schoenen op de markt zijn, heeft het team van 5fingers.nl altijd de grootste en meest complete collectie van Nederland en Belgie gehad. Continue is ons team bezig om onze collectie uit te breiden als er nieuwe, interessante kleuren en/of modellen worden gefabriceerd. Onze fivefingers collectie bevat de belangrijkste fivefingers modellen voor wandelen, hardlopen, klimmen, zwemmen, fitness en dagelijks gebruik.

Wanneer u vragen heeft over fivefinger-produkten kunt u deze altijd aan ons kwijt middels de mail.

Jeroen van der Meij, eigenaar 5fingers.nl

Sinds de start van de productie van de fivefingers, is Jeroen groot fan van deze schoen. Jeroen is dan ook een toonaangevende ondernemer in de Benelux als het aankomt op de fivefingers en teensokken.

Rob van Veen, verkoop 5fingers.nl

Deze specialist, met aan zijn voeten uiteraard fivefingers, weet ondertussen alles over barefoot walking. Hij heeft zijn fivefingers tot het uiterste getest en goed bevonden: "Op het moment dat ik mijn normale schoenen weer aandoe, voel ik gelijk verschil. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Op fivefingers lopen is erg leuk, maar ook een beleving.