ORTLIEB tassen

De tassen van Ortlieb staan voor hoogwaardige, Duitse kwaliteit. De rug- en fietstassen zijn door een unieke productiemethode gegarandeerd waterdicht. Ortlieb 

Wat is ORTLIEB?

ORTLIEB is de specialist in outdoortassen en zakken. Het merk staat sinds 1982 garant voor waterdichtheid en ongekende duurzaamheid. Het uitgebreide assortiment van ORTLIEB biedt de juiste tas voor elke gelegenheid, zodat je zeker weet dat je bagage niet nat of stoffig wordt. Daarnaast zijn de tassen en zakken uitvoerig getest op hoge kwaliteitseisen, waardoor zij lang mee gaan.

ORTLIEB tassen online kopen

Wanneer je nu op fietsvakantie gaat of wilt backpacken: ORTLIEB biedt de juiste tas waarmee je zeker weet dat je bagage niet nat of stoffig wordt. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten tassen, waaronder allerlei soorten tassen voor op de fiets als kantoor-, schouder- en koerierstassen. Klik onder de afbeelding om jouw ORTLIEB product online te kopen. Als je vragen hebt over een ORTLIEB-tas of zak, kan je contact opnemen door te bellen naar 0229 – 272 660 of door het contactformulier in te vullen.

Zwarte ORTLIEB fietstasBlauwe ORTLIEB rugzak
ORTLIEB FietstassenORTLIEB Rugzakken
Een fietstas is de ideale oplossing om veel bagage te vervoeren op uw fiets. ORTLIEB biedt achtertassen, voortassen, stuurtassen en zadeltassen.Van wandeltochten tot mountainbiken in de bergen: met de rugzakken van ORLTIEB bent u gegarandeerd van droge bagage.
Gele ORTLIEB koeriertasGroene ORTLIEB city bag
KoeriertassenCity bags
Met de verstelbare rolsluiting met klittenband zijn de koerierstassen van ORTLIEB makkelijk aan te passen in haar grootte. Zo heeft de koerier binnen no-time de juiste brief bezorgt.De city bags van ORTLIEB zijn het bewijs dat duurzaamheid er ook modieus uit kan zien.

ORTLIEB tassen bij De Trek Outdoor

De Trek Outdoor heeft ORTLIEB tassen in haar assortiment opgenomen, omdat het van mening is dat persoonlijke eigendommen droog moeten blijven. Wanneer je naar je werk gaat of naar de sportschool is het belangrijk dat je bezittingen droog en schoon aankomen.

Het geheim van ORTLIEB

Het geheim van ORTLIEB ligt in het materiaal, de verbindingsnaden en de sluitingen die zij gebruiken voor hun outdoor tassen en zakken. Zo gebruikt ORTLIEB alleen polyester-, nylon- en cordura-vezels, waar het een beschermlaag op aanbrengt om waterdichtheid van de producten te verzekeren.

Om te voorkomen dat het water door de verbindingsnaden van de tassen en zakken kruipt, maakt ORTLIEB gebruik van een industriële lasmethode om de producten aan elkaar te verbinden. Door de tassen en zakken aan elkaar te lassen worden de vezels warm, waardoor deze verzachten en onder een hoge druk samengeperst kan worden. Dit zorgt ervoor dat de verbindingsnaden net zo waterdicht zijn als het overige materiaal van de ORTLIEB-tassen en zakken.

Het water kan nu nog maar via één manier doordringen: via de sluitingen van de tassen en zakken. Om te voorkomen dat dit gebeurt, heeft ORTLIEB vijf sluitingen ontwikkeld die geen water doorlaten. De vijf sluitingen zijn:

  • De dekselsluiting;
  • De rolsluiting;
  • De quickseal-sluiting;
  • De waterdichte ritssluiting;
  • De beugelsluiting.

ORTLIEB biedt Duitse kwaliteit

ORTLIEB garandeert waterdichtheid en duurzaamheid door de ontwikkeling en de productie van de producten uit te voeren in Duitsland. Door de producten enkel in Duitsland te ontwikkelen en produceren kan ORTLIEB hoogwaardige kwaliteit, een milieuvriendelijke productie en degelijk handwerk garanderen.