zoek

         

Vivobarefoot

 

Vivobarefoot is pionier in de ontwikkeling van barefoot schoenen. Of je nu een hardloper, wandelaar, watersportliefhebber of iemand bent die op zoek is naar alledaagse casual schoenen, Vivobarefoot biedt een breed scala aan stijlen die passen bij elke levensstijl en activiteit. De schoenen van Vivobarefoot zijn ontworpen om comfort en gezondheid te bevorderen. Ze geven je voeten de ruimte om op een natuurlijke manier te bewegen wat essentieel is voor de algehele gezondheid van je voeten en lichaam.

Vivobarefoot wil zich onderscheiden als hét merk voor barefoot schoenen door een unieke combinatie van innovatie en duurzaamheid. Met een voortdurende focus op onderzoek en ontwikkeling, ontwerpt Vivobarefoot op basis van onderzoek naar de biomechanica van de voet. Dit resulteert in schoenen die de natuurlijke vorm van de voet volgen en de natuurlijke manier van lopen bevorderen. De dunne flexibele zolen leveren een ongeëvenaarde sensorische feedback, essentieel voor een natuurlijke ontspannen loopervaring.
Vivobarefoot zet zich in voor duurzaamheid. Ze streven naar een 'zero-waste' productieproces en gebruiken gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Met de keuze voor Vivobarefoot, draag je bij aan een gezondere planeet.

 

Door te kiezen voor Vivobarefoot, kies je niet alleen voor schoenen, je kiest voor een levensstijl die de gezondheid van je voeten, je lichaam en de planeet vooropstelt. Vivobarefoot biedt een authentieke barefoot ervaring, ondersteund door wetenschap en toegewijd aan duurzaamheid. Je lichaam beschikt over alle technologie die je nodig hebt: spieren en pezen voor natuurlijke schokdemping, het skelet voor natuurlijke bewegingscontrole en het zenuwstelsel voor natuurlijke zintuiglijke feedback. Medewerkers van de winkels De Trek Barefoot en De Trek Outdoor met webshop 5Fingers.nl werken samen met o.a.  Vivobarefoot om de barefoot-filosofie te verspreiden zodat iedereen weer op een natuurlijke manier kan lopen. 

Wij zijn trots dat we dit merk mogen verkopen. We hebben een groot assortiment in onze winkels De Trek Barefoot en De Trek Outdoor. Je bent welkom om ze gezellig bij ons te komen passen of koop ze via onze webshop op 5fingers.nl.

Meer weten over barefoot lopen? Klik op www.trekbarefoot.nl/waarom-barefoot/